Bli återförsäljare för Ekelund

Köpvillkor


Villkor, i de flesta länder gäller fraktfria leveranser.
Lågt minimumordervärde.

Alla varor kan beställas styckvis.

Betalning 30 dagar netto undantaget första ordern som måste förskottsbetalas.

Beställning


Vår tryckta katalog utkommer årligen i januari. 

Ni lägger er beställning enkelt online i vår ÅF-portal.

Leverans sker inom 2-7 dagar.

Ansök nu


E-post: info@ekelunds.se

Tel: +46 (0) 320 209000

Ekelund, Linneväveriet I Horred AB

Företaget Ekelund kommer från Viskadalen, en bygd präglad av envishet, sammanhållning och entreprenöranda. Eftersom tillverkningen sker hos oss här i Horred har vi full kontroll på varje led i produktionen. Vi vågar ståför kvalitet, hållbarhet och förnyad tradition. Och när vi kombinerar dessa värden med ett samtida uttryck och sortiment som ligger rätt i tiden, får vi produkter som hittar en naturlig plats i människors vardag.

Våra produkter hjälper till att skapa vackra och älskade hem - vi skapar hemlängtan. Välkommen att följa med på vår fortsatta resa.
 

Vardag och fest.
Form och funktion.

Hur ska ett varumärke som funnits i hundratals år, fortsätta att tilltala den moderna människan – dagens konsument? Kanske är det en än större utmaning idag, när slit och släng är normen. Vi möts alla av ett överflöd av budskap och utbud, varje dag. Därför ställer vi på Ekelund oss den självklara frågan: hur fortsätter vi, ett familjeföretag med anor från 1600-talet, att hålla oss aktuella? Vi vet redan svaret. Vi vet att vår kvalitetstextil och vårt varumärke med sina goda värden fyller ett syfte även idag. Människor värdesätter ett hållbart alternativ. Både idag och kanske i än högre grad i morgon.

Ekelund säljes exklusivt via detaljhandeln och genom utvalda e-handelsföretag.

Återförsäljarna är exklusiva enskilda butiker, presentbutiker, design- och inredningsbutiker, köksbutiker, samt glas- och porslinsbutiker.