Varukorg

Köpvillkor 

 

Ekelunds.se säljer varor via internet till privatpersoner och företag i Sverige med person- eller organisationsnummer. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år samt ha en giltig svensk ID-handling för paketförsändelser. Om du är under 18 år behöver du ha fått samtycke till ditt inköp från din vårdnadshavare. För kortköp där kunden är minderårig ansvarar fullmaktsgivaren för kortet. Sedvanliga garantier lämnas på produkter där garanti är tillämpligt och eventuella garantier är giltiga i Sverige och endast för förstahandsköpare. Mer information finns i respektive produkts etikett.

 

Beställning

Beställning görs på vår hemsida www.ekelunds.se. Om du har frågor kring hur du beställer är du välkommen att ringa kundservice på tel 0320 - 20 90 00 eller mejla info@ekelunds.se. Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att namn och person- eller organisationsnummer registreras i vårt kundregister. Avtal om köp träffas först när vi bekräftat beställningen genom att skicka en orderbekräftelse till den mejladress du angivit. Vi förbehåller oss rätten att korrigera ordrar om leverans av någon anledning inte kan ske, och om du har gjort flera beställningar förbehåller vi oss rätten att slå ihop dina ordrar och leverera dem i ett paket.

 

Priser och produktbilder

Samtliga priser anges i svenska kronor inklusive moms. Eventuell fraktkostnad tillkommer, beroende på vilket fraktalternativ du väljer vid beställning.
Produktbilderna på hemsidan garanterar inte att varans exakta utseende och beskaffenhet återges. Vi reserverar oss för eventuella fel i produktinformationen och förbehåller oss rätten att ändra produktinformation och priser utan föregående avisering.
Ekelund, Linneväveriet i Horred AB reserverar sig för eventuella fel i pris- och produktinformation eller i övrigt på hemsidan. Vid eventuella felaktigheter förbehålls ekelunds.se rätten att korrigera detta i efterhand. Vi reserverar oss för prisjusteringar, slutförsäljning, lagerdifferenser, tekniska problem, eventuella typografiska fel på vår sida eller i våra annonser. Vi förbehåller oss rätten att annullera felaktiga ordrar.

 

Textilier med krympmån

Vid köp av Ekelunds produkter som levereras med krympmån så kommer din vara att vara större vid leverans än efter tvätt. Redan fter första tvätten krymper våra textilier. Angiven storlek på produktetikett är den storlek som din vara kommer att hålla vid tvättrekommendationer. Skulle varan bli mindre skall du kontakta vår kundtjänst för en ev. retur. 

 

Betalningsmöjligheter

Vi erbjuder våra kunder följande betalningssätt: En betallösning med Kortbetalning via Klarna checkout

En betallösning via Klarna Checkout som erbjuder: Kortbetalning, faktura, delbetalning, direkt betalning till bank och kortbetalning. Läs Klarnas villkor här

En betallösning via Paypal som erbjuder: Kortbetalning, faktura, delbetalning, direkt betalning till bank och kortbetalning. 

 

Företagsinformation

Ekelund, Linneväveriet i Horred AB
Organisationnummer: 556313-2231
Kontakt: info@ekelunds.se alt. 0320 – 20 90 00