Karriär

Vad roligt att du har hittat hit och är nyfiken på att arbeta hos oss. Här hittar du våra lediga tjänster som finns tillgängliga att söka.

Att arbeta på Ekelund

Vill du också arbeta med produkter som är hållbara, ekologiska och miljöcertifierade? Då har du hittat rätt! Vi på Ekelund tillverkar hemtextilier för älskade hem och har gjort sedan 1692. För oss är miljö en viktig fråga, lika så att vi behåller den svenska vävtraditionen hemma i Sverige, därför har vi kvar hela vår produktionkedja på plats i Horred (25 min från Varberg).

Vi på Ekelund söker nu flera nya medarbetare, för mer information om dom olika tjänsterna gå in på länkarna nedan.

Vävlagare/Vävare

Vi söker en tekniker/mekaniker där arbetsuppgifterna kommer delas mellan att laga och ställa in vävmaskiner, samt arbeta som maskinoperatör för maskinerna i drift. Det finns möjlighet att starta omgående.

Bakgrund som industritekniker, bilmekaniker eller liknande i kombination med nyfikenhet kommer räcka långt. Tidigare erfarenhet från textilproduktion är meriterande men inget krav, liksom viss el, styrning och datorkunskap.

ekelunds.se/karriar-vavlagare

Produktionspersonal

Vi söker personal till vår produktion med start efter sommaren. Jobbet är varierande där det finns flera olika maskiner och arbetsstationer man över tid kommer få lära sig.

https://ekelunds.se/karriar-produktion